ΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Βρες όλες τις λύσεις για την Κατοικία σου

Υψηλής ποιότητας μεμβράνες τζαμιών μπορούν να τοποθετηθούν και να ενσωματωθούν σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό στυλ κατοικίας, παρέχοντας υαλοπίνακες με νέες λειτουργίες και επιπλέον χαρακτηριστικά, τα οποία για διάφορους λόγους δεν είχαν προηγουμένως επιλεχθεί.

Η χρήση των μεμβρανών OPALFILM® δύναται να βελτιώσει το εσωτερικό κλίμα ενός δωματίου και να ενισχύσει την εμφάνιση του κτιρίου, παράλληλα με την αύξηση του επιπέδου ασφάλειας-αντικλεπτικής προστασίας και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Μεμβράνες ασφάλειας & προστασίας κατοικίας

Οι πιστοποιημένες μεμβράνες ασφαλείας & προστασίας OPALFILM®, συγκρατούν τους υαλοπίνακες σε περίπτωση θραύσης, αποτρέποντας ατυχήματα και δολιοφθορές αλλά και την προσπέλαση στον χώρο σε περίπτωση απόπειρας κλοπής.

Car1
Car2

Μεμβράνες εξοικονόμησης ενέργειας κατοικίας

Είτε σε ιδιωτικές κατοικίες, γραφεία ή χώρους παραγωγής, σε διατηρητέα κτίρια ή νέες κατασκευές, η χρήση των προϊόντων OPALFILM® (μεμβράνες ηλιοπροστασίας) μπορεί να βελτιώσει το εσωτερικό κλίμα και να ενισχύσει την εμφάνιση του κτιρίου, δημιουργώντας ισχυρές συνθήκες εξοικονόμησης ενέργειας.

Μεμβράνες ιδιωτικότητας & διακόσμησης κατοικίας

Οι μεμβράνες και τα μεταβαλλόμενα συστήματα ιδιωτικότητας εξασφαλίζουν οπτική απομόνωση, δίνοντας την δυνατότητα της επιλογής της διέλευσης του φωτός ή της συσκότισης.

Car1
Car2

Μεμβράνες ειδικών αναγκών κατοικίας

Αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση σε βασικά καθημερινά προβλήματα αλλά και πιο ειδικά, η EVERGREEN διαθέτει καινοτόμα προϊόντα με εύρος εφαρμογών υψηλής σημαντικότητας.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ