ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εγκατάσταση προιόντων

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους και άρτια καταρτισμένους τεχνίτες τόσο για την τοποθέτηση μεμβρανών για τζάμια & αυτοκόλλητων PVC αλλά και μεταβαλλόμενων συστημάτων σκίασης. Τα συνεργεία μας δραστηριοποιούνται εντός & εκτός επικράτειας. Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους και άρτια καταρτισμένους τεχνίτες τόσο για την τοποθέτηση μεμβρανών, βινιλικών αυτοκόλλητων, συστημάτων σκίασης, καθώς επίσης και για την εφαρμογή ειδικών υγρών επικαλύψεων για υαλοπίνακες. Τα συνεργεία μας δραστηριοποιούνται εντός & εκτός επικράτειας.

Εγκατάσταση προιόντων

Αποστολή υλικών & Τεχνική υποστήριξη

Αποστέλλουμε τα υλικά μας κατόπιν παραγγελίας σε Ελλάδα, Κύπρο & εξωτερικό. Παρέχεται άνευ χρέωσης τεχνική υποστήριξη, τηλεφωνικά & εγγράφως, καθώς και δείγμα δοκιμής προ εγκατάστασης. Μεμβράνες & βινύλια αποστέλλονται κομμένα στις διαστάσεις σας ή σε τρέχοντα μέτρα.

Εγκατάσταση προιόντων

Αποτύπωση έργου-τεχνική έκθεση-προσφορά

Κατόπιν επικοινωνίας μας, έμπειρος τεχνικός πωλήσεων της εταιρείας μας, έρχεται στον χώρο σας για την μέτρηση των διαστάσεων των επιφανειών, δειγματισμό των προϊόντων μας, έλεγχο συμβατότητας των υλικών, καταγραφή των αναγκών σας και λοιπών απαραίτητων πληροφοριών.

Ακολουθεί βεβαίως σε σύντομο χρονικό διάστημα η προσφορά μας, συνοδευόμενη από τεχνική έκθεση. Εντός Αθηνών, η εν λόγω υπηρεσία δεν χρεώνεται.

Εγκατάσταση προιόντων

Μελέτη με Ψηφιακή Παρουσίαση ή Demo

Εξειδικευμένος συνεργάτης μας έρχεται στον χώρο σας για την διεξαγωγή μελέτης αναφορικά με τις πλέον ωφέλιμες και αποδοτικές λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε, προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες σας.

Ενδέχεται να αφορά τους παρακάτω τομείς:

Εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια, αντικλεπτική προστασία, ιδιωτικότητα, ρύθμιση οπτικής πρόσβασης, διακόσμηση, επιγραφή.

Η μελέτη μας δύναται να συνοδεύεται από:

Α) Ψηφιακή παρουσίαση των χώρων σας επενδεδυμένων με τα επιλεχθέντα προϊόντα μας (δεν εφαρμόζεται στα άχρωμα υλικά).

Β) Demo (δείγμα επενδεδυμένης επιφάνειας) σε μια αυτοτελή επιφάνεια της επιλογής σας.

Εγκατάσταση προιόντων

Συναρμογή 2 τύπων μεμβρανών σε μια μεμβράνη

Κατόπιν έγκρισης του κατασκευαστή μας γίνεται εργοστασιακά ένωση 2 μεμβρανών σε μια, π.χ. μεμβράνης ασφαλείας & αντηλιακής μεμβράνης της επιλογής σας . Ισχύει περιορισμός ελάχιστης ποσότητας.

Εγκατάσταση προιόντων

Επεξεργασία/Κοπή/Εκτύπωση αυτοκόλλητων, αμμοβολών & ρολοκουρτινών

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την επεξεργασία ή δημιουργία σχεδίων της αισθητικής σας και την εν συνεχεία: α) κοπή αρνητικού ή θετικού σχεδίου σε αμμοβολή ή βινύλιο β) ψηφιακή εκτύπωση γ) εκτύπωση υφάσματος ρολοκουρτίνας.

Εγκατάσταση προιόντων

After-sale service

Μεμβράνες τζαμιών & αυτοκόλλητα PVC: Αντικατάσταση φθαρμένης επιφάνειας.
Μεταβαλλόμενα συστήματα σκίασης: Επισκευή ή Αντικατάσταση μηχανισμού - Αντικατάσταση μεμβράνης ή υφάσματος.

Εγκατάσταση προιόντων

Απεγκατάσταση υλικών

Με τα ενδεδειγμένα εργαλεία και την κατάλληλη μέθοδο, αφαιρούμε παλαιές και φθαρμένες μεμβράνες ή αυτοκόλλητα από υαλοπίνακες. Οι γυάλινες επιφάνειες παραδίδονται από το συνεργείο μας στην αρχική τους μορφή.

Εγκατάσταση προιόντων

Καθαρισμός & αποκατάσταση υαλοπινάκων

Αφορά κάθε είδους γυάλινη επιφάνεια, εφόσον η φθορά είναι σε επίπεδο που επιδέχεται επιδιόρθωσης.Οι εγκαταστάτες μας, με τα κατάλληλα εργαλεία αλλά και υλικά νανοτεχνολογίας, αποκαθιστούν βλάβες από άλατα, οξείδωση, ρύπους, συσσωματώσεις κ.α. Οι μέθοδοι μας είναι απολύτως ασφαλείς & αποκλείουν το ενδεχόμενο περεταίρω φθοράς.

Εγκατάσταση προιόντων

Υπηρεσίες Μηχανικού

Αρχιτέκτων μηχανικός της εταιρείας μας αναλαμβάνει την έκδοση σχετικών με τις εργασίες μας αδειών , όπως άδεια μικρής κλίμακας για σκαλωσιά.

Εγκατάσταση προιόντων

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ
ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ