ΠΛΟΙΟ

ΠΛΟΙΟ

Βρες όλες τις λύσεις για το Πλοίο

Οι απόλυτα εκτεθειμένες σε προσπίπτουσα ηλιακή ακτινοβολία γυάλινες επιφάνειες των πλοίων, δύναται να επενδυθούν με τις πιο ισχυρές αντηλιακές μεμβράνες τζαμιών, υπό τον κανόνα πάντα της διασφάλισης των εκάστοτε ενδεδειγμένων συνθηκών οπτικής. Ειδικά μη ανακλαστικά films επιστρώνονται στα γυάλινα ανοίγματα της γέφυρας και με μεγαλύτερο εύρος επιλογών ακολουθούν οι τύποι για καμπίνες και κοινόχρηστους χώρους.

Βεβαίως, οι μεμβράνες OPALFILM® σε συνδυασμό με τα μεταβαλλόμενα συστήματα σκίασης OPALVARIO®, μπορούν να δημιουργήσουν στον εσωτερικό χώρο ενός πλοίου, το πλέον ευχάριστο περιβάλλον, μειώνοντας ταυτόχρονα σημαντικό κόστος ενέργειας αλλά και συντήρησης δομικών υλικών και εξοπλισμού.

Τα υψηλής ποιότητας και ευρείας ποικιλίας προϊόντα μας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του προσωπικού μας στον χώρο της ναυτιλίας, διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα στις πλέον απαιτητικές και δύσκολες εφαρμογές.

Μεμβράνες ασφάλειας & προστασίας πλοίου

Οι πιστοποιημένες μεμβράνες ασφαλείας & προστασίας OPALFILM®, συγκρατούν τους υαλοπίνακες σε περίπτωση θραύσης, αποτρέποντας ατυχήματα και δολιοφθορές αλλά και την προσπέλαση στον χώρο σε περίπτωση απόπειρας κλοπής.

Car1
Car2

Μεμβράνες εξοικονόμησης ενέργειας πλοίου

Είτε σε ιδιωτικές κατοικίες, γραφεία ή χώρους παραγωγής, σε διατηρητέα κτίρια ή νέες κατασκευές, η χρήση των προϊόντων OPALFILM® (μεμβράνες ηλιοπροστασίας) μπορεί να βελτιώσει το εσωτερικό κλίμα και να ενισχύσει την εμφάνιση του κτιρίου, δημιουργώντας ισχυρές συνθήκες εξοικονόμησης ενέργειας.

Μεμβράνες ιδιωτικότητας & διακόσμησης πλοίου

Οι μεμβράνες και τα μεταβαλλόμενα συστήματα ιδιωτικότητας εξασφαλίζουν οπτική απομόνωση, δίνοντας την δυνατότητα της επιλογής της διέλευσης του φωτός ή της συσκότισης.

Car1
Car2

Μεμβράνες ειδικών αναγκών πλοίου

Αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση σε βασικά καθημερινά προβλήματα αλλά και πιο ειδικά, η EVERGREEN διαθέτει καινοτόμα προϊόντα με εύρος εφαρμογών υψηλής σημαντικότητας.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ